A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Свидівоцький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Будищенської сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День українського добровольця

14 березня - День українського добровольця. Ця дата вибрана не випадково, адже саме 14 березня 2014 року з бійців-добровольців Самооборони Майдану було сформовано перший добровольчий батальйон Національної гвардії, який взяв до рук зброю, щоб зупинити російську агресію на Сході нашої держави.

19:49 14.03.2024

Шевченківський тиждень

9 березня 2024 року Україна відзначатиме 210 річницю від дня народження видатного поета, художника, громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка.

15:15 08.03.2024

ІІ (територіальний) етап змагань "Пліч-о-пліч"

У п'ятницю, 23 лютого, команда учнів Свидівоцького ЗЗСО І-ІІІ ступенів взяла участь у II (територіальному) етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу, який був проведений на базі Будищенського закладу освіти.

09:02 26.02.2024

21 лютого – Міжнародний день рідної мови

Це день-нагадування про те, що кожна людина має невід’ємне право розмовляти рідною мовою. Без своєї мови, своєї самобутньої культури немає народу. Рідна мова – це важливий носій цінностей, знань, які передаються від покоління до покоління. Саме тому так важливо пам’ятати й зберегти своє коріння, пишатися рідною мовою й прославляти свою культуру.

18:56 21.02.2024

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

Щороку, 20 лютого, українці вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. У цей день згадують про подвиг учасників Революції Гідності 2013–2014 років та вшановують пам’ять загиблих під час протестів. Трагічні події тих днів стали кульмінацією Революції Гідності: за неповернення до пострадянської моделі відносин між владою та суспільством, утвердження розвитку України як європейської країни, права людини та громадянина, демократію і свободу заплачено дуже велику ціну – 107 загиблих Героїв Небесної Сотні. Серед них – представники різних професій, віку та статей, які приїхали з різних куточків України й навіть з-за кордону. Наймолодшому із загиблих, Назарієві Войтовичу, було лише 17 років, а найстаршому учаснику Революції Гідності Іванові Наконечному – 82 роки.

18:52 20.02.2024

День єднання

Хай любов до рідного краю, прагнення бути вільними, жити у своїй країні - прекрасній та незалежній - згуртовують нас, бо наша сила - у єдності!

18:42 16.02.2024

Дякуємо за подарунок

Колектив педагогів та учнів Свидівоцького ЗЗСО І-ІІІ ступенів висловлює щиру подяку Лузан Тетяні Борисівні за подарунок - силовий тренажер для занять спортом. Впевнені, що інвентар буде корисним для учнів під час тренувань та занять з фізичної культури, адже тренажерні пристрої забезпечують не тільки достатній оздоровчий ефект за короткий час, а також підвищують загальну фізичну працездатність.

11:18 12.02.2024

Учні Свидівоцького закладу продовжують допомагати воїнам Збройних Сил України

Учні Свидівоцького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів продовжують допомагати воїнам Збройних Сил України. Волонтерський рух у школі не перестає діяти, навпаки - ризширює межі своїх можливостей. Нещодавно було виготовлено партію хімічних грілок, що так необхідні зараз нашим захисникам. Так, на практиці, учні 11 класу змогли переконатися, якими важливими є знання, які вони отримують в процесі вивчення хімії. Діти нашої школи планують і надалі здійснювати допомогу нашим захисникам.

11:16 07.02.2024

«Ключі безпечного Інтернету»

З метою поширення знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій та для підвищення інформаційної компетентності до Дня безпечного Інтернету у школі проведено інформаційні хвилинки «Ключі безпечного Інтернету», уроки безпеки «Як навчати учнів онлайн-етикету: ідеї та поради», інтерактивні вправи, вікторини, ігрові заняття.

11:13 05.02.2024

Всеукраїнські змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Міністерство молоді та спорту України спільно із Міністерством освіти і науки України та національними спортивними федераціями започаткувало проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти.

11:08 31.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень